Магазин

ТЕРАПЕВТИЧНИ ОБУВКИ DARCO® / СТЕЛКИ И АКСЕСОАРИ DARCO®

Ортопедични стелки Comfort A®

ОРТОПЕДИЧНИ ПРИСПОСОБЛЕНИЯ И ОБУВКИ DARCO®

За постоперативна грижа на ходилото, превенция и лечение на диабетното стъпало

ТЕРАПЕВТИЧНИ ОБУВКИ

darco-logoТерапевтичните обувки са необходими за засилване на положителния резултат след хирургична намеса, както и при лечение на рани. Обувките имат широк спектър на приложение от постоперативна грижа, до грижа за стъпалото при диабет. Богатата гама продукти гарантира, че Дарко може да подсигури оптимална подкрепа за необходимата терапия.

Голяма част от нашите лечебни обувки при нужда може да се комбинират с модулна стелка Дарко. Дали това е класическа терапевтична обувка, разтоварваща обувка или универсален ботуш за краткосрочна или дългосрочна терапия,стелките в комбинация с тях предлагат очевидно предимство. В съчетание с подходящата форма модулните стелки гарантират оптимално облекчение на натоварването и допринасят за подвижността на пациента във всекидневието.

ДЕТСКИ ТЕРАПЕВТИЧНИ ОБУВКИ

ПРИСПОСОБЛЕНИЯ ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НАПРЕЖЕНИЕТО НА ХОДИЛОТО

Разраняването и язвите изискват незабавно лечение, за да се постигне най-добрия резултат. Точно поради тази причина навременните и правилни ортопедични решения за спешна грижа остават така важни. Доказания с времето опит на Дарко ни е позволил да интегрираме последните новости и технологии в нашите продукти, за да продължаваме да подобряваме ефективността на дългосрочните решения, но дори по-важното, да повишаваме качеството на временните решения. Чрез комбиниране на терапевтични обувки с широк набор от специализирани стелки, Дарко са създали модулна система, която може да посрещне нуждите на широк кръг пациенти.

Стелките с Дарко система осигурява надеждни разтоварващи решения при тежки наранявания и при много други проблеми. Нашата модулна система от стелки позволява избирателно разтоварване на ходилото. Това е особено важно след хирургически процедури на предната и средна част на стъпалото и справяне с уникалната динамика на диабетния крак. Диабетикът определено е по-чувствителен към натоварване в ходилото, а това изисква система, която може да бъде променяна лесно. Ние сме разработили такава система специална за диабетното стъпало.