Ортопедични стелки Comfort A®

Ортопедични стелки Comfort A®

Фирма „Комфорт А” ЕООД гр. Перник е единствен български производител на висококачествени ортопедични стелки.

 

✓ Изработени от естествени материали – каучук и корк.
✓ Не съдържат застрашаващи здравето вещества.
✓ Микропорестата структура на материала поема динамичното натоварване при ходене, снемайки напрежението от деликатните зони на ходилата.
✓ Уникалната форма на ортопедичните стелки дава възможност за използването им в различен вид обувки – елегантни, спортни и работни.
✓ С приятна за кожата мекота.
✓ Висока спонтанна и продължителна еластичност.
✓ Технологията на производство осигурява изключителната им здравина, позволяваща пране на 90 градуса.

ОРТОПЕДИЧНИ ПРИСПОСОБЛЕНИЯ И ОБУВКИ НА DARCO®

DARCO е международна компания, която работи в световен мащаб с водеща позиция ортопедични продукти за стъпалото и глезена, такива като следоперативни обувки, за разтоварване на различни зони от ходилото, както и еластични ленти за кинезиологията. DARCO e специалист в продуктите за диабетици и грижа за рани на стъпалото.

Повече от 30 години ние представяме иновативни продукти в тясно сътрудничество с лекари и медицински специалисти по хирургия на стъпалото, ние продължаваме с научните изследвания и развитието на нашите продукти, за да можем с новите познания да отговорим на специфичните изисквания на пациентите. Нашата обща цел е превенцията на рани и язви в областта на стъпалото, както и лечението на съществуващите, за подобряване качеството на живот на пациента.

ТЕРАПЕВТИЧНИ ОБУВКИ ЗА ПОСТОПЕРАТИВНА ГРИЖА

ПРИСПОСОБЛЕНИЯ ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НАПРЕЖЕНИЕТО НА ХОДИЛОТО