Comfort A® – Ортопедични стелки

ortopedichni-stelki

   Фирма „Комфорт А” ЕООД – град Перник е единствен български производител на висококачествени ортопедични стелки.

„Комфорт А” предлага oртопедични продукти за деца и възрастни, които намират пазар както у нас така и в чужбина.

ortopedichna-stelka

 

  Стелките се изработват от естествени материали – каучук и корк и не съдържат опасни за здравето вещества.  Микропорестата структура на материала, поема динамичното натоварване при ходене, снемайки напрежението от деликатните зони на ходилата.

   Ортопедичните стелки притежават уникална форма, благодарение на която могат да бъдат използвани във всеки вид обувки – спортни, елегантни, работни и други. Предлагат се и в разнообразни цветове по желание на клиента и при специална поръчка.

   Те имат приятна за кожата мекота и висока спонтанна и продължителна еластичност. Технологията на производство осигурява изключителната им здравина, позволяваща пране на 90 градуса.

 

   Изработена от меко-еластичен материал и съобразена с анатомичните особености на ходилото, стелката поема динамичното напрежение и преразпределя натиска от деликатните зони на стъпалото, осигурявайки комфорта при ходене.

 Ортопедични стелки Comfort A® предпазват ходилата от деформиране и служат при:

  • Плоскостъпие напречно и надлъжно.
  • Травми и счупвания в областта на ходилото.
  • Болка в петите.
  • Напрегнати и болезнени ходила.
  • Наднормено тегло.
  • Напреднала бременност.

    Ортопедични стелки се използват при всякакъв вид болка, напрежение и дискомфорт в стъпалата, породени от интензивно натоварване със спорт, туризъм, работа, бременност или наднормено тегло, след дълга имобилизация в гипс и др. Използването им не се ограничава само при диагноза плоскостъпие. Те действат оздравително и предотвратяват нежеланите признаци на по-ранен етап.